Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/f/molendehoopoldebroek.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4691 Molen de Hoop in de race voor de Molenprijs! | Molen de Hoop Warning: A non-numeric value encountered in /customers/b/0/f/molendehoopoldebroek.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852

Molen de Hoop in Oldebroek genomineerd voor BankGiro Loterij Molenprijs 2018

In de maand september strijden vijf Nederlands molens om de Molenprijs 2018. Molen De Hoop in Oldebroek wil de enige molen in Nederland worden die drie werkende functies kan laten zien: malen, pellen en olie slaan. Hiervoor moet de molen het olieslagwerk dat de molen ooit had weer herstellen. De Oldebroekse molen kan het prijzengeld van de Molenprijs hiervoor goed gebruiken en roept iedereen op te stemmen.

Van pleisterplaats tot dagbesteding Met drie werkende functies is de unieke molen een bezoek dubbel en dwars waard. Een molen waar een boeiend educatief verhaal over te vertellen is. Daarnaast wil Stichting Molen de Hoop 1853 de molen een actieve plaats in de samenleving van Oldebroek geven. Een pleisterplaats voor toeristen die een bijzonder stukje cultureel erfgoed willen bewonderen. Een werk- en dagbestedingsplek voor de mensen van Philadelphia Zorg die voorbijgangers een aantrekkelijk terras en lunchgelegenheid bieden. Bovendien is de molen een trouwlocatie en biedt een goed verzorgd onderkomen aan vergadertijgers.

De Hoop op Olie! Iedere stem is geld waard Met het herstel van het olieslagwerk wordt de molen een levend en bruisend monument. Daarom doet Molen de Hoop in Oldebroek mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs. De winnende molen krijgt dit jaar maar liefst 95.000 euro! De overige deelnemers krijgen het behaalde aantal stemmen in euro’s uitgekeerd. Dus elke stem voor de molen van Oldebroek is een euro voor het oliewerk! Zo gaat geen stem verloren.

Deel, stem en maak kans op een uniek molenarrangement Deel berichten op Facebook en twitter van Molen de Hoop in Oldebroek en vertel vrienden waarom ook hun stem telt! Iedereen die een geldige stem uitbrengt maakt kans op een uniek molenarrangement. Stemmen kan vanaf zaterdag 1 september 9.00 uur tot en met maandag 1 oktober 12.00 uur via www.molenprijs.nl/oldebroek. Elk mailadres mag één keer stemmen. Daarom moet elke stem vanaf het mailadres bevestigd worden. Stemmers ontvangen daarvoor vanzelf een bevestigingsmailtje.