Noël Aalderink

Nederland is hét molenland. Al honderden jaren worden molens gebruikt voor allerlei functies. Molen De Hoop in Oldebroek is een korenmolen, pelmolen én oliemolen. Willem, Wim en Natan zorgen ervoor dat deze molen in werking blijft.
‘Hart voor de molen’ is een fotoreportage dat het reilen en zeilen bij de molen laat zien. Met in het bijzonder de passie van deze molenaars voor het oudhollandse beroep en hun liefde voor de molen.

Mijn naam is Noël Aalderink en ik studeer Creative Business – Media, Informatie en Communicatie aan Hogeschool Saxion in Enschede. In het voorjaar van 2021 heb ik de minor Fotojournalistiek en Beeldredactie gevolgd aan Hogeschool Utrecht. Naast dat ik in mijn vrije tijd graag bak en kook, heeft fotografie ook mijn interesse. Ik maak graag foto’s om mooie en waardevolle herinneringen vast te leggen. Deze minor heeft mij geleerd om ook anders naar een foto te kijken. Juist ook meer aandacht te besteden aan het verhaal; wat vertelt een foto nou eigenlijk? Of hoe kan beeld juist een verhaal versterken?

Klik hieronder op de eerste foto voor een vergroting. Met de pijltjes rechts en links kunt u door de serie heen bladeren.
Meer over mijn fotominor kunt u zien op http://www.fotominor.nl/fotografen/noel-aalderink/