Op de Open Monumentendag in 2022 was er ook weer de mogelijkheid om molen De Hoop in Oldebroek te bezoeken. Zelf woon ik al jaren in Oldebroek, maar was ik nog nooit in de molen zelf geweest. Ik besloot een kijkje te gaan nemen en ik raakte hier erg geïnspireerd door al het moois wat ik zag. Bij zulk soort oude gebouwen voelt het als een tijdreis naar het verleden. Het interieur en exterieur van de molen straalt zoveel moois uit, ambachtelijkheid, maar ook een verhaal over het leven van vroeger. Dit zijn onderwerpen waardoor ik geïnspireerd raak en die ik dan ook graag op mijn foto’s wil vastleggen.
(scroll naar beneden om de foto’s te bekijken)

Mijn naam is Soraya de Waard en ik woon in Oldebroek. Ik heb in het jaar 2021 de opleiding interieuradviseur (mbo) afgerond en ik volg momenteel de opleiding mediavormgever (mbo). Ik wil hierna nog graag een hbo opleiding doen in de richting van mediavormgever, kunst of grafisch vormgever. In mijn dagelijks leven ben ik eigenlijk altijd wel creatief bezig. Is het niet bij mijn opleiding, dan is het wel thuis. Ik fotografeer, illustreer, geef grafisch vorm, ik maak 2D/3D werk, ik schrijf teksten, ik maak video’s en ga zo nog maar even verder. Aan hobby’s geen te kort in ieder geval.

Met mijn foto’s, illustraties, (kunst) objecten, video’s en teksten breng ik graag een boodschap over en ik hoop dat ik dit in toekomst steeds meer mag gaan leren en doen. Bij foto’s vind ik het vooral belangrijk om de sfeer en schoonheid van iets vast te leggen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen op het gebied van creativiteit. Mocht je het leuk vinden om wat meer van mij te zien of weten, dan kun je kijken op mijn Instagram account: crea_boek

https://www.instagram.com/crea_boek/

Wanneer u op een van de foto’s klikt, kunt u met pijltjes aan de linker- en rechterkant van de pagina door alle foto’s bladeren.